مجله اینترنتی تکنولوژی رایانه

آشنایی با تکنولوژی های روز کاربردی دنیای کامپیوتر از مبتدی تا حرفه ای

مجله اینترنتی تکنولوژی رایانه

آشنایی با تکنولوژی های روز کاربردی دنیای کامپیوتر از مبتدی تا حرفه ای

مشخصات بلاگ

در این وبلاگ سعی دارم با توجه به این حدیث شریف از امام صادق علیه السلام که میفرمایند : هر چیز زکاتی دارد و زکات علم آموختن به اهل آن است اغلب مسائلی را که در دنیای کامپیوتر برایم قابل درک است را به دوستان عزیز آموزش دهم . ضمناً از همکاری ها در راستای تحقق این خواسته استقبال میکنم و همینطور حاضر به حل مشکلات شما عزیزان در حد توانم میباشم .

و من الله التوفیق
محمود علیمحمدی

طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

با سلام

در این پست میخواهیم تفاوت های بین abstract class و interface در برنامه نویسی java بررسی کنیم . به طور کلی میتوان تفاوت های زیر را بر شمرد :

  1. interface ها به سادگی abstract ها هستند با این تفاوت که قابلیت اجرایی ندارند . اما abstract ها با توجه به متد پذیری قابلیت اجرایی دارند .
  2. در interface متغیرها به صورت نهایی تعریف میشوند اما abstract میتواند متغیر غیر تهایی داشته باشد .
  3. اعضای interface به طور پیش فرض عمومی هستند اما در abstract میتوانیم همه نوع از اعضا را داشته باشیم .
  4. interface را باید با کلمه implements و abstract را با extends ارث بری کنیم .
  5. یک interface تنها میتواند از یک interface دیگر ارث بری کنید اما یک abstract میتواند از یک کلاس abstract , یک کلاس معمولی یا چندین Interface ارث ببرد .
  6. interface کاملا یک معنی انتزاعی است و نمیتواند یک نمونه باشد . abstract نیز نمیتواند یک نمونه باشد اما با وجود یک تابع main میتواند فراخوانی شود .


حال با توجه به این تفاوت ها میتوان اظهار نظر کرد که هر گاه نیاز به وراثت جمعی داشتیم میتوانیم از Interface استفاده کنیم و همین طور در پروژه های بزرگ میتوانیم به عنوان چهارچوب یک کلاس از یک interface استفاده کنیم تا کلاس ا مجبور به نوشتن یک سری متد نماییم .


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۳۱ مرداد ۹۴ ، ۱۱:۴۳
محمود علیمحمدی

با سلام

امروز میخواستم اولین تجربه خودم را در برنامه نویسی برای شما به اشتراک بگزارم تا از آن استفاده کنید . پروژه کتابخانه ای که با ویژوال استودیو 2010 به صورت تک لایه نوشتم و البته مورد استفاده قرار گرفت . از دوستان عزیزی که این پروژه را دانلود میکنن و روی آن به مطالعه میپردازتد خواهش میکنم اشتباهات این جانب را متذکر بشوند تا بتوانم از تجربیات استادان گران قدر استفاده کنم . در ضمن استفاده ازین نرم افزار با ذکر منبع مجاز میباشد .


دانلود


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۷ مرداد ۹۴ ، ۱۰:۱۵
محمود علیمحمدی

با سلام
امروز میخواستم تفاوتهای عملی بین دو مدل پارتیشن موجود را برای شما عزیزان بررسی کنم . اول اینکه باید بدانیم هر کدام از این انواع برای چه کاری ساخنه شده و نام کامل آنها چیست ؟

  • MBR یا Master Boot Record : بر پایه Bios های قدیمی طراحی شد که به نحوی از صفحه setup میان افزار bios میتوان آنرا تشخیص داد . به این نحو که این صفحه به صورت غیر گرافیکی طراحی شده و به آن Bios Setup میگویند .
  • GPT یا GUID Partition Table : بر پایه UEFI طراحی شده که پس از ورود به Setup  کامپیوتر و با توجه به گرافیکی بودن آن میتوان متوجه شد که سخت افزار دارای این قابلیت میباشد . لازم به ذکر است که در بعضی سیستم ها این تکنولوژی نیاز به فعالسازی دارد که گزینه آن در صفحه setup  موجود میباشد .

حال تفاوت این دو را بر رسی میکنیم :

  1. در MBR ما قادر به ایجاد 4 درایو  Primary هستیم اما در GPT این عدد به 128 ارتقا پیدا کرده .
  2. در MBR آخرین هارد دیسک قابل پارتیشن بندی میتواند حجمی معادل 2 ترابایت داشته باشد اما این عدد در GPT 19000000 ترابایت میباشد .
  3. در MBR خبری از پشتیبان گیری از پارتیشن بندی نیست اما این امر در GPT انجام میشود .

بله این سه تفاوت اصلی این دو نوع پارتیشن میباشند اما مهمترین عامل برای ما میتواند سرعت باشد . سرعت لود شدن در حالت GPT به مراتب بالاتر از MBR می باشد که البته این امر در ویندوز 8 و 10 بیشتر خود را نشان میدهد . که برای دیدن این امر اینجانب دو سیستم شبیه به هم را یکی با GPT و دیگری را با MBR راه اندازی کردم و فیلم این دو را برای شما در این وبلاگ قرار میدهم :

 

GPT:


MBR :

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۵ مرداد ۹۴ ، ۱۴:۵۹
محمود علیمحمدی

با سلام

 

همان طور که میدانید ویندوز نام تجاری سیستم عامل شرکت مایکروسافت میباشد که اولین نسخه مستقل آن در سال 95 عرضه شد . حال با توجه به عرضه سیستم عامل های دیگر نظیر Mac و Linux باز هم نزدیک 51 درصد از وسایل الکترونیکی دارای سیستم عامل از ویندوز بهره میبرند . با این چشم انداز که تعداد زیادی ازین دستگاه ها را موبایل ها و تبلت ها تشکیل داده اند و سیستم عامل آنها android و iOS میباشد که جمعاَ 30 درصد کاربری را به خود اختصاص داده اند اهمیت ویندوز دو چندان میشود .

اخیراَ شرکت بزرگ مایکروسافت اقدام به انتشار نسخه جدید سیستم عامل خود با نام تجاری Windows 10 نموده که به نحوی قصد جبران ناکامی مایکروسافت در پروژه ویندوز 8 زا دارد . حال آنکه با عرضی این ویندوز به بازار کاربران زیادی از آن استقبال نموده اند مایکروسافت اقدام به ارتقای ویندوز 7 و 8 به صورت رایگان به ویندوز 10 کرده است که این امر رقابتی بزرگ می آفریند .

ویندوز 10 در ظاهر تفاوت های زیادی با ویندوز 8 دارد که میتوان چندی ازین تفاوت ها را چنین بر شمرد :

  • ایجاد محیط چند میزکاری MultiDesktop
  • تغییر حالت ویندوز به مد تبلت و بالعکس Tablet Mode
  • تغیرات اساسی در فروشگاه ویندوز Store
  • غیر فعال کردن چندی از نرم افزارهای قبلی از قبیل Microsoft Health
  • تغیرات اساسی در استارت منو Start Menu
  • اضافه شدن یک رباط دستیار هوشمند Cortana
  • امکان نصب بر روی مانیتورهای با رزولوشن پایین تر 800*600
  • و ...

حال با تمام این تغییرات اینجانب سعی کردم محیطی کلی ازین نرم افزار را برای شما در یک فیلم ترسیم کنم . با من همراه باشید :

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۱ مرداد ۹۴ ، ۱۰:۴۲
محمود علیمحمدی

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۱ مرداد ۹۴ ، ۰۹:۵۷
محمود علیمحمدی